Winterwandeling

Op 5 februari 2014

Op zondag 26 januari organiseerde N-VA Heers haar tweede winterwandeling,  enerzijds met als doel om het nieuwe jaar in te zetten anderzijds om de  start van ons werkingsjaar 2014 aan te vangen. Na de positieve respons van 2013 , toen de wandeling in een sneeuwlandschap  plaats vond in Vechmaal,  hebben we deze keer gekozen voor een ander stuk natuurpracht in Heers : het natuurdomein Egoven.

Om 13u15 stonden een 25-tal deelnemers vertrekkensklaar voor een tocht van ongeveer 4 km door dit prachtig stukje natuur vol diversiteit. Vol goede moed en met een uitstekende conditie werd de wandeling  onder begeleiding van een gids van Natuurpunt aangevangen om 13u30. De zon wilde niet mee en de wind sneed bij momenten haast de oren van onze hoofden, doch het feit dat het de ganse namiddag droog bleef,  in combinatie met de uitstekende informatieve rondleiding van Natuurpunt maakte de wandeling  weer meer dan geslaagd.  Mede ook door de verwarmende kop chocolademelk of , voor de liefhebbers, een iets straffere jenever tijdens de rustpauze halverwege.

Met een heerlijke tas soep, warme chocoladmelk  of nog een jeneverke sloten we af en kunnen besluiten dat het meer dan de moeite waard was. Nieuwe afspraak voor zowel N-VA leden als niet-leden in januari 2015 ?

Met bijzonder dank aan Dirk en Carine, Richard en Charly  voor de organisatie.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is